parttime werk | 32 uur per week vacatures (2024)

parttime vacatures van 32 uur per week

alle parttime vacatures zien

Cateringmedewerker B Kampen € 14permaand 15 - 25 uur, 3 - 5 dagen p.w. VMBO/MAVO Wij zijn op zoek naar enthousiaste catering medewerkers die passie hebben voor voedsel en mensen. Als onderdeel van ons zul je op deze vaste cateringlocatie werken. Waar je je vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen. Deze rol biedt flexibiliteit, met oproepuren variërend van 15 tot 25 uur per week, van maandag tot en met vrijdag.Als je ervaring hebt in de cateringbranche ... bekijk vacature
Catering medewerker B Hoogezand € 13,68peruur 10 - 25 uur, 2 - 5 dagen p.w. VMBO/MAVO Wij zijn op zoek naar enthousiaste catering medewerkers die passie hebben voor voedsel en mensen. Als onderdeel van ons zul je op deze vaste cateringlocaties werken. Waar je je vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen. Deze rol biedt flexibiliteit, met oproepuren variërend van 10 tot 25 uur per week, van maandag tot en met vrijdag.Als je ervaring hebt in de cateringbranche ... bekijk vacature
Medewerker klantenservice (thuiswerken), KPN Leeuwarden € 14,86 - 16,82peruur 28 - 40 uur, 3 - 5 dagen p.w. HAVO/VWO KPN Ben jij technisch onderlegd en heb je een passie voor technologie? Krijg je energie van het oplossen van technische vraagstukken en de mogelijkheden van AI? Dan is de rol van thuiswerk klantenservice medewerker bij KPN echt iets voor jou!In deze functie help je klanten bij een breed scala aan technische problemen, variërend van eenvoudige vragen tot complexe storingen. Jouw technische ... bekijk vacature

alle parttime vacatures zien

32 uur per week werken

bekijk alle banen met een 32-urige werkweek

waarom kiezen voor parttime werken?

Het werken van 32 uur per week biedt vrijwel alle voordelen van fulltime werken met een iets lichtere werkweek. Het geeft je meer tijd voor persoonlijke zaken terwijl je toch een bijna volledig salaris ontvangt en van alle arbeidsvoorwaarden geniet.

voordelen van 32 uur per week werken

  • Meer vrije tijd: Als je 32 uur per week werkt, heb je net iets meer vrije tijd dan bij een traditionele 40-urige werkweek. Dit is fijn als je behoefte hebt aan een betere werk-privé balans.
  • Volledige voordelen: Je krijgt dezelfde voordelen als fulltime medewerkers, inclusief vakantiedagen, pensioenopbouw en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Competitief salaris: Je werkt 32 uur per week, wat je alsnog een goed inkomen en stabiliteit biedt.
  • Ontwikkeling: Je hebt meer tijd om volop deel te nemen aan trainingen en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Doorgroeien is ook iets wat makkelijker te behalen is, als je 32 uur werkt.

wie zijn onze parttime medewerkers?

Onze parttime medewerkers zijn divers en komen uit verschillende levensfasen en achtergronden. Van studenten en ouders tot gepensioneerden die actief willen blijven, iedereen vindt bij ons een plek die bij hen past.

parttime werk | 32 uur per week vacatures (1)

Met één druk op de knop aan de slag met jouw nieuwe bijbaan. Meld je aan voor tijdelijke klussen wanneer het jou uitkomt via de app.

of

veelvoorkomende sectoren voor parttime werk

bekijk alle parttime banen vanaf 32 uur per week

zorg

Rollen in de zorgsector, zoals verpleegkundige, helpende en begeleider bege bieden vaak de mogelijkheid om 32 uur per week te werken, wat zorgt voor een goede werk-privé balans. Vaak kun je de uren flexibel indelen zodat het binnen jouw schema past, terwijl je nog steeds een belangrijke bijdrage levert aan de zorg van patiënten. Bekijk hier zorg vacatures voor 32 uur per week.

horeca

Als je op zoek bent naar flexibiliteit dan is de horeca misschien wel iets voor jou! In de horeca en hospitality heb je genoeg parttime mogelijkheden met gevarieerde werktijden. Je hebt functies zoals koerier, catering medewerker of horecamedewerker. Er is altijd wel een passende rol. De horeca staat bekend om zijn gezelligheid en levendige sfeer. Als jij je daarin vindt, dan is dit wel de ideale sector voor jou. Bekijk hier horeca vacatures voor 32 uur per week.

retail

In de retail heb je vaak flexibele uren en vaak de optie om in het weekend te werken, wat perfect is als je nog student of ouder bent. Je kunt werken als commercieel medewerker, verkoopmedewerker of als sales medewerker. Hangt compleet af van jouw voorkeuren! Een dag in de retail kan enorm afwisselend zijn. Je hebt genoeg klantinteracties die een werkdag heel interessant kunnen maken. Elke dag is dus anders!Bekijk hier retail vacatures voor 32 uur per week.

administratie

Heb je verantwoordelijkheden in je persoonlijke leven die je wilt combineren met een baan die je daar de ruimte voor geeft? Dan kan de administratie wel iets voor jou zijn. Als administratief medewerker of receptionist heb je vaak vaste of flexibele werkuren. Deze functies bieden naast goede werkervaring ook structuur aan. Houd je van plannen, nauwkeurigheid en communiceren? Dan is dit misschien wel dé sector voor jou! Bekijk hier administratieve vacatures voor 24 uur per week.

logistiek

Er zijn talloze parttime banen in de logistiek, denk maar aan magazijnmedewerker, orderpicker, chauffeur of bezorger. De werktijden zijn flexibel, met opties voor ochtend-, middag- en avonddiensten. Dit vakgebied is ideaal voor mensen die fysiek actief willen zijn en graag gestructureerd werken.Bekijk hier logistieke vacatures voor 32 uur per week.

klantenservice

Voor veel mensen ligt de voorkeur aan hybride of helemaal thuis te werken. Het kan zorgen voor de ideale werk-privébalans. Je helpt klanten met hun vragen via telefoon, chat of e-mail. Als klantenservicemedewerker verbeteren je communicatieve vaardigheden en biedt het daarnaast een hele waardevolle werkervaring.Bekijk hier callcenter vacatures voor 32 uur per week.

parttime werk | 32 uur per week vacatures (4)

Wil jij werken bij de wereldwijde aanbieder van transport- en logistieke diensten? Grijp je kans en solliciteer nu!

bekijk alle dsv vacatures

check alle parttime banen vanaf 32 uur per week

hoe vind je een parttime baan van 32 uur per week?

Bij Randstad staan we klaar om jou te helpen de ideale parttime baan te vinden die aansluit op jouw wensen! Ons ruime aanbod aan vacatures biedt volop mogelijkheden. Zoek niet verder en ontdek jouw perfecte baan bij Randstad. Bekijk hier al onze parttime vacatures voor minimaal 32 uur per week.

veelgestelde vragen over parttime werken: 32 uur per week

  • Hoeveel verdien ik met een baan van 32 uur per week?

    Hoeveel je gaat verdienen voor een 32-urige werkweek hangt helemaal af van de sector en specifieke functie die je kiest. Er zijn sectoren die altijd een vast salaris aanbieden, maar je hebt ook sectoren die een hoger uurloon en extra voordelen aanbieden. Kijk naar de vacature voor meer informatie over de salarissen en extra’s.

    Bereken je salaris hier

  • Heb ik recht op dezelfde voordelen als fulltime medewerkers?

    Iemand die 32 uur per week werkt, heeft vaak dezelfde wettelijke voordelen als fulltime medewerkers. Je kunt denken aan vakantiedagen en pensioenopbouw. Je voordelen worden op basis van je werkuren berekend. Er zijn ook genoeg werkgevers die extra’s aanbieden zoals gezondheidsprogramma’s, opleidingen en personeelskorting.

  • Is 32 uur per week fulltime?

    Nee, een werkweek van 32 uur is een parttime week. Je geniet van een extra vrije dag en hebt vaak een 4-daagse werkweek.

parttime werk | 32 uur per week vacatures (5)

Keuzes, keuzes. Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je weten welke opleiding goed bij jou en je persoonlijkheid past? Doe dan een van onze testen, zoals de beroepskeuzetest of de persoonlijkheidstest.

breng me naar de testen

parttime werk | 32 uur per week vacatures (2024)
Top Articles
Confidant/Sojiro Sakura
Persona 5 Royal - Sojiro Sakura, the Hierophant, Confidant Abilities and Guide ‒ SAMURAI GAMERS
855-392-7812
Meg 2: The Trench Showtimes Near Phoenix Theatres Laurel Park
Monticello Culver's Flavor Of The Day
Corporate Homepage | Publix Super Markets
Bill Devane Obituary
Remnant Graveyard Elf
Mercy MyPay (Online Pay Stubs) / mercy-mypay-online-pay-stubs.pdf / PDF4PRO
Planets Visible Tonight Virginia
Delectable Birthday Dyes
Trini Sandwich Crossword Clue
Hood County Buy Sell And Trade
Elbasha Ganash Corporation · 2521 31st Ave, Apt B21, Astoria, NY 11106
Morgan And Nay Funeral Home Obituaries
Buff Cookie Only Fans
Gon Deer Forum
Nutrislice Menus
Bx11
Driving Directions To Bed Bath & Beyond
Vrachtwagens in Nederland kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL
Leccion 4 Lesson Test
Best Transmission Service Margate
Certain Red Dye Nyt Crossword
Play Tetris Mind Bender
Ou Football Brainiacs
Sandals Travel Agent Login
Tom Thumb Direct2Hr
Insidious 5 Showtimes Near Cinemark Southland Center And Xd
100 Million Naira In Dollars
What Is The Lineup For Nascar Race Today
Emiri's Adventures
How to Get Into UCLA: Admissions Stats + Tips
301 Priest Dr, KILLEEN, TX 76541 - HAR.com
Me Tv Quizzes
Nsav Investorshub
Shane Gillis’s Fall and Rise
Doordash Promo Code Generator
Wilson Tattoo Shops
The best bagels in NYC, according to a New Yorker
Andrew Lee Torres
Alston – Travel guide at Wikivoyage
Coffee County Tag Office Douglas Ga
Garland County Mugshots Today
Best Suv In 2010
Xre 00251
877-552-2666
Dancing Bear - House Party! ID ? Brunette in hardcore action
Dietary Extras Given Crossword Clue
Barback Salary in 2024: Comprehensive Guide | OysterLink
How To Connect To Rutgers Wifi
Ippa 番号
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 5568

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.