parttime werk | 8 uur per week vacatures (2024)

parttime vacatures van 8 uur per week

alle parttime vacatures zien

Catering medewerker Veenhuizen € 13,68peruur 4 - 20 uur, 1 - 5 dagen p.w. VMBO/MAVO Wij zijn op zoek naar enthousiaste catering medewerkers die passie hebben voor voedsel en mensen. Als onderdeel van ons zul je op DJI-VD Veenhuizen werken. Waar je je vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen. Deze rol biedt flexibiliteit, met oproepuren variërend van 4 tot 20 uur per week, van maandag tot en met vrijdag.Als je ervaring hebt in de cateringbranche, is dat geweldig ... bekijk vacature
Catering medewerker Ter Apel € 13,68peruur 4 - 20 uur, 1 - 5 dagen p.w. VMBO/MAVO Wij zijn op zoek naar enthousiaste catering medewerkers die passie hebben voor voedsel en mensen. Als onderdeel van ons zul je op DJI-VD Ter Apel werken. Waar je je vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen. Deze rol biedt flexibiliteit, met oproepuren variërend van 4 tot 20 uur per week, van maandag tot en met vrijdag.Als je ervaring hebt in de cateringbranche, is dat geweldig ... bekijk vacature
magazijnmedewerker Oosterhout NB € 15,56peruur 7 - 17 uur, 2 - 5 dagen p.w. Geen Ben jij op zoek naar een flexibele parttime baan in Oosterhout? Wij hebben de perfecte kans voor jou! Werk van 16.00 uur tot 19.30 uur, ideaal om te combineren met je studie, hobby’s of andere bezigheden. Je kunt al aan de slag vanaf 2 avonden per week, maar meer werken mag natuurlijk ook – tot wel 5 avonden! Klinkt dit als iets voor jou? Wacht niet langer en grijp deze kans ... bekijk vacature

alle parttime vacatures zien

8 uur per week werken

parttime vacatures van 8 uur per week

waarom kiezen voor parttime werken?

Het werken voor 8 uur per week biedt een ideale balans tussen werk en privé. Of je nu studeert, voor je gezin zorgt, of simpelweg wat extra tijd wilt voor hobby’s en persoonlijke ontwikkeling, een parttime baan kan de perfecte oplossing zijn.

voordelen van 8 uur per week werken

  • Flexibiliteit: Met 8 uur per week werken heb je de vrijheid om je eigen tijd in te delen en je werk te combineren met andere verantwoordelijkheden.
  • Werk-privé balans: Een parttime baan helpt je om genoeg tijd over te houden voor jezelf, je gezin en je sociale leven.
  • Extra inkomen: Een parttime baan biedt een extra bron van inkomsten zonder een volledige werkweek te hoeven draaien.
  • Ontwikkeling: Met parttime werken kun je waardevolle werkervaring opdoen en je professionele skills verder ontwikkelen.

wie zijn onze parttime medewerkers?

Bij Randstad is iedereen welkom! We vinden voor iedereen een plek die bij hen past. Onze parttime medewerkers zijn divers en komen uit verschillende levensfasen en achtergronden. Van studenten, ouders tot gepensioneerden die actief willen blijven, er is een plek voor iedereen!

parttime werk | 8 uur per week vacatures (1)

Met één druk op de knop aan de slag met jouw nieuwe bijbaan. Meld je aan voor tijdelijke klussen wanneer het jou uitkomt via de app.

of

veelvoorkomende sectoren voor parttime werk

bekijk alle parttime banen vanaf 8 uur per week

retail

Je hebt in de retail veel mogelijkheden om in het weekend te werken, waardoor het een ideale sector is voor studenten, ouders, of iedereen die op zoek is naar een flexibele baan. Er zijn talloze functies beschikbaar van verkoopassistent tot magazijnmedewerker. Je kunt naast weekendwerk, vaak ook doordeweeks in de avonden aan de slag. Hierdoor vind je gemakkelijk een rooster wat het beste bij jouw persoonlijke behoeften en schema past.Bekijk hier retail vacatures voor 8 uur per week.

horeca

Er zijn in de horeca veel parttime mogelijkheden met gevarieerde werktijden. Het is daarom een aantrekkelijke sector voor mensen die een flexibel werkrooster zoeken. Je kunt in de horeca te werk gaan als serveerder, kok, barista, hostess en nog veel meer. Er zijn genoeg functies beschikbaar die bij jouw vaardigheden en interesses kunnen passen! De werktijden in de horeca kunnen verschillen van vroege ochtenden tot late avonden, inclusief weekenden en feestdagen. Je kunt daardoor je werkuren aanpassen aan je persoonlijke leven. Het is een dynamische sector met veel afwisseling! Bekijk hier horeca vacatures voor 8 uur per week.

administratie

Er zijn in de administratieve sector genoeg rollen die goed te combineren zijn met andere verantwoordelijken, het is daarom een prima keuze voor iemand die op zoek is naar een parttime baan. Werk maar 8 uur per week en doe waardevolle ervaring op en breid je professionele netwerk uit. Denk aan functies zoals administratief medewerker, data analist, receptionist of office manager. Deze functies bieden flexibele werkuren aan die je kunt aanpassen aan je persoonlijke schema. Dit maakt het makkelijker om werk te combineren met bijvoorbeeld studie of je sociaal leven. Bekijk hier administratieve vacatures voor 8 uur per week.

logistiek

Er zijn talloze parttime banen in de logistiek, denk maar aan magazijnmedewerker, orderpicker, chauffeur of bezorger. De werktijden zijn flexibel, met opties voor ochtend-, middag- en avonddiensten. Dit vakgebied is ideaal voor mensen die fysiek actief willen zijn en graag gestructureerd werken.Bekijk hier logistieke vacatures voor 8 uur per week.

zorg

In de zorg zijn er veel parttime functies zoals voor verpleegkundige, helpende of begeleider. Je kan vaak werken vanaf 8 uur in de week tot fulltime. Afhankelijk van het aantal uren dat je wil werken. Zowel als zelfstandige in de zorg als in loondienst kan je in aanmerking komen. Ideaal als je in de zorg wilt werken, maar ook flexibel wilt blijven. Bekijk hier zorg vacatures voor 8 uur per week.

parttime werk | 8 uur per week vacatures (4)

Lekker bewegen, leuke collega's, je eigen rooster bepalen én een goed salaris. Dat klinkt goed, toch? Kom werken bij Thuisbezorgd als maaltijdbezorger!

naar thuisbezorgd vacatures

bekijk alle parttime banen vanaf 8 uur per week

hoe vind je een parttime baan van 8 uur per week?

Bij Randstad staan we klaar om jou te helpen de ideale parttime baan te vinden die aansluit op jouw wensen! Ons ruime aanbod aan vacatures biedt volop mogelijkheden. Zoek niet verder en ontdek jouw perfecte baan bij Randstad. Bekijk hier al onze parttime vacatures voor minimaal 8 uur per week.

veelgestelde vragen over 8 uur per week werken

  • Hoeveel verdien ik met een baan van 8 uur per week?

    Het salaris varieert afhankelijk van de sector, werkgever en de specifieke functie. Bekijk onze vacatures voor specifieke salarisinformatie.

    Bereken je salaris hier

  • Kan ik flexibel mijn uren indelen?

    Veel van onze parttime functies bieden flexibiliteit in werktijden. Dit kan per sector en functie verschillen. Lees dit terug in de vacature of vraag het na bij de werkgever.

  • Heb ik recht op dezelfde voordelen als fulltime medewerkers?

    Ja, als parttime medewerker heb je recht op dezelfde wettelijke voordelen als fulltime medewerkers, zoals vakantiedagen en pensioenopbouw. De omvang hiervan op basis van je werktijd. Bekijk de arbeidsvoorwaarden altijd goed om inzicht te krijgen op je voordelen.

parttime werk | 8 uur per week vacatures (5)

Keuzes, keuzes. Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je weten welke opleiding goed bij jou en je persoonlijkheid past? Doe dan een van onze testen, zoals de beroepskeuzetest of de persoonlijkheidstest.

breng me naar de testen

parttime werk | 8 uur per week vacatures (2024)
Top Articles
7 Asian American Artists Using Ceramics to Break New Ground | Artsy
The Murrini Technique - Create Amazing Patterns with Colored Clay
Botw Royal Guard
Wordscapes Level 5130 Answers
Crossed Eyes (Strabismus): Symptoms, Causes, and Diagnosis
Crime Scene Photos West Memphis Three
Garrick Joker'' Hastings Sentenced
Bjork & Zhulkie Funeral Home Obituaries
104 Whiley Road Lancaster Ohio
National Office Liquidators Llc
Lesson 8 Skills Practice Solve Two-Step Inequalities Answer Key
Minecraft Jar Google Drive
NBA 2k23 MyTEAM guide: Every Trophy Case Agenda for all 30 teams
Ms Rabbit 305
White Pages Corpus Christi
Big Lots Weekly Advertisem*nt
Terry Bradshaw | Biography, Stats, & Facts
Egizi Funeral Home Turnersville Nj
Jayah And Kimora Phone Number
Fleet Farm Brainerd Mn Hours
Myql Loan Login
Violent Night Showtimes Near Amc Dine-In Menlo Park 12
Timeline of the September 11 Attacks
Bolly2Tolly Maari 2
Cosas Aesthetic Para Decorar Tu Cuarto Para Imprimir
Duke University Transcript Request
Meowiarty Puzzle
Craigs List Jax Fl
Allegheny Clinic Primary Care North
Used 2 Seater Go Karts
Khatrimmaza
Tamil Play.com
Atlantic Broadband Email Login Pronto
How to Destroy Rule 34
Imperialism Flocabulary Quiz Answers
New Gold Lee
Sinai Sdn 2023
Baywatch 2017 123Movies
How To Upgrade Stamina In Blox Fruits
Dcilottery Login
Seminary.churchofjesuschrist.org
Beaufort SC Mugshots
Achieving and Maintaining 10% Body Fat
M&T Bank
Brother Bear Tattoo Ideas
Funkin' on the Heights
Lyons Hr Prism Login
Amy Zais Obituary
Bridgeport Police Blotter Today
Sacramentocraiglist
Plumfund Reviews
The top 10 takeaways from the Harris-Trump presidential debate
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5572

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.